Coacerea caldă pe stradă ca afacere

Patiseria fierbinte este relevantă tot timpul anului și în orice moment. Pentru început, sunt suficiente 100 de mii de ruble și abilități minime. Aceasta este o opțiune bună de afaceri mini pentru începători.

Tranzacțiile de stradă s-au stabilit de mult ca o afacere profitabilă. Acest format este mai ieftin și mai ușor de deschis. Dar cu cât este mai mic pragul de intrare pe piață, cu atât concurența este mai mare. Un punct stradal de panificație fierbinte se confruntă nu numai cu întreprinderi similare, ci și cu alte unități de alimentație stradală. O altă dificultate este faptul că punctele de stradă nu sunt primite de SES, astfel încât obținerea permisiunii oficiale de lucru nu este ușoară. Motivul principal al refuzului este cel mai adesea lipsa comunicărilor, care sunt necesare pentru unitățile de catering. Dar dacă vindeți produse finite la acest punct, puteți evita cu succes problema.

Pentru a evita problemele, este necesar să respectăm toate standardele sanitare, să întocmim cărți sanitare pentru vânzători, să avem certificate pentru produsele achiziționate și o hartă tehnologică. De fapt, documentele pentru deschiderea unui punct stradal nu diferă de înregistrarea unei unități de catering standard.

Avantajele și dezavantajele unei afaceri
Produsele de patiserie calde sunt convenabile pentru comerț pe stradă. Nu o puteți găti pe loc, ci aduceți-o gata gata. Principalul lucru este să mențineți produsele coapte în stare încălzită și să le vindeți într-o zi (conform normelor Rospotrebnadzor). Ambalarea alimentelor este suficientă pentru ambalare, iar tacamurile de unică folosință nu sunt necesare pentru consum. Este benefic pentru antreprenor și convenabil pentru cumpărător.

În tabel, considerăm avantajele și contra contra comerțului stradal ca o afacere.

AVANTAJE

LIMITAREA
Puteți lucra independent, fără a implica personal;
Suma minimă de investiție;
Nu este necesară o cameră;
Economii la chirie;
Tranzacționarea stradală poate fi mobilă, ceea ce vă permite să ajungeți la o gamă largă de consumatori;
Puteți schimba rapid conceptul dacă produsul selectat este vândut prost

Afaceri de sezon;
Nu așteptați venituri mari;
Afacerile stradale depind de condițiile meteorologice;
Pot apărea probleme cu obținerea permisiunii din partea SES;
Este dificil să obțineți permise comerciale. Depinde de administrația locală;
Dificultăți de a găsi un loc profitabil – de regulă, toate punctele de vânzare cele mai de succes sunt deja luate;

După cum puteți vedea, comerțul stradal are mai multe avantaje, dar este supus diferitelor riscuri. Prin urmare, este important să gândiți prin toate lucrurile în avans și să răspundeți rapid la dificultăți.
Caracteristici de afaceri
Gătirea fierbinte este relevantă tot timpul anului, dar, cu toate acestea, în sezonul rece, cererea crește. Prin urmare, este recomandat să vă deschideți propria afacere în septembrie. Ora de pornire corectă vă va permite să plătiți rapid investiția inițială.

Coacerea fierbinte trebuie vândută în termen de 1 zi. Prin urmare, este important să comandați o anumită cantitate de produse pe care le puteți vinde efectiv pe zi.

Mai mult, este necesar să găsiți un „teren de mijloc”: cumpărați prea mult – vor exista pierderi; cumpara prea putin – rateaza un profit. Așadar, ar trebui să abordați cu atenție această problemă. Începeți prin achiziționarea unui lot mic, concentrându-vă pe planul de vânzări. Și apoi, în practică, determinați volumul optim de achiziții. Locul de trecere poate vinde 300 de unități de coacere la cald. În acest caz, trebuie să încărcați căruciorul de două ori conține 150 de unități de producție. Volumul de vânzări standard pe care puteți conta este de 100 de unități pe zi.

Coacerea caldă pe stradă ca afacere
O altă nuanță de punere în aplicare: de obicei, dimineața, produsele de patiserie dulci sunt vândute mai repede, iar la prânz – plăcinte abundente. Seara, majoritatea preferă produse de patiserie cu varză sau cartofi. De asemenea, este important să se vândă produse conexe – aduce 30-40% din profit. În toamna-iarnă, băuturile calde sunt relevante, iar vara, băuturile răcoritoare vor fi la cerere.

Profitul se obține datorită numărului de vânzări, deoarece prețul produselor este scăzut. Sarcina ta este să slujești la numărul maxim de persoane. Deci, o locație bună este principalul factor de succes.

Ce documente sunt necesare pentru coacerea străzilor
Pentru început, va trebui să vă înregistrați ca antreprenor individual și să alegeți un regim fiscal. Puteți alege o taxă simplificată, o taxă pe cont propriu sau UTII (rețineți că ultimele două regimuri fiscale nu sunt disponibile în toate regiunile. Verificați ce regimuri sunt disponibile în regiunea dvs.). Următoarele indicații vor fi indicate ca cod de activitate: 47.9 Comerț cu amănuntul în afara magazinelor, standurilor, piețelor.
În cazul auto-producției de coacere, SES va trebui să furnizeze:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *