Fructe în caramel

Chiar și un începător poate începe o afacere care vinde fructe caramelizate. Fructele caramelizate sunt un produs atractiv, o rețetă simplă, investiții minime și rentabilitate ridicată.
A deschide o afacere de la zero și a o face rapid profitabilă este posibil dacă realizezi ideea cu fructe caramel. Deserturile originale în format fast-food sunt o opțiune câștig-câștig. Cerere mare, un produs atractiv care va impresiona atât copii, cât și adulți. Costul scăzut vă permite să setați un preț accesibil pentru orice consumator. Cheltuielile de afaceri sunt minime și se pot achita în 2-3 luni.

Piața alimentelor stradale este saturată și ar părea dificil să surprindă consumatorul. Dar acest lucru a reușit un desert neobișnuit – fructe caramelizate. De fapt, acest desert sunt fructe proaspete pe un băț de lemn, care sunt acoperite cu glazură dulce de caramel deasupra.

Pentru prima dată un astfel de desert a apărut în Est. În acele timpuri străvechi, siropul de caramel era folosit nu ca ingredient pentru desert, ci ca conservant pentru păstrarea pe termen lung a fructelor. Când europenii au încercat fructele caramelizate, le-a plăcut. Probabil, această delicatesă a apărut în Europa în secolul al XVIII-lea și a devenit larg răspândită în secolul al XIX-lea. Apoi, desertul a fost răcit special, astfel încât glazura de caramel s-a dovedit a fi tare și crocantă. În secolul XX, a apărut o rețetă de caramel moale, al cărei gust este cunoscut acum de toată lumea.

caramel vor fi populare pe tot parcursul anului. În orice anotimp, acest desert este relevant: în lunile de toamnă, merele caramel vor fi la cerere, un desert luminos este perfect pentru sărbătorile de Anul Nou, iar vara căpșunile în caramel vor fi relevante. Pentru fiecare anotimp, puteți veni cu propriul dvs. cip: schimbați culoarea caramelului, fructelor, toppingurilor.

Motive pentru demararea unei afaceri cu fructe caramelizate


Dificultăți pe care le întâmpinați în această afacere:

Perioada de valabilitate scurtă a materiilor prime. Fructele proaspete sunt un produs perisabil, așa că ar trebui să vă luați în serios sistemul de depozitare pentru a preveni stricarea. De asemenea, trebuie să calculați corect volumul de achiziții pentru a evita surplusul. Caramelul poate provoca, de asemenea, foarte multe probleme – pe vreme caldă, se poate topi după câteva ore după gătit.

Lucrați cu furnizorii. Fructele gustoase și proaspete stau la baza acestei delicatese. De aceea, înainte de a începe o afacere, este recomandat să selectați furnizori buni și să aranjați achiziționarea de fructe.

Ce loc este potrivit pentru comerțul cu fructe caramelizate


Unde să începi o afacere? Cu selecția locurilor pentru comerț. Cel mai bun format pentru vânzarea fructelor de caramel este un magazin non-staționar. Rafturile luminoase cu cărucior cu fructe caramel arată foarte atractive pe străzi. Astăzi piața oferă soluții la cheie – cărucioare speciale pentru producția și vânzarea de fructe caramel. Costul unui astfel de kit începe de la 13 mii de ruble. Dacă doriți să economisiți bani, puteți găsi o opțiune potrivită la mâna a doua.

Dificultăți pot apărea în etapa alegerii unui spațiu de vânzare cu amănuntul. Dacă vă decideți să faceți comerț pe stradă vara, trebuie să concurați „pentru un loc la soare”. La urma urmei, găsirea unui loc în parcuri și în alte locuri de agrement pentru cetățeni nu este întotdeauna posibilă. La fel ca și negocierea unui contract de închiriere cu autoritățile locale. Este mult mai ușor să găsești o opțiune potrivită în centre comerciale, cinematografe și alte imobiliare comerciale.

Principalele cerințe pentru magazinul în care este planificat vânzarea de fructe caramel: trafic mare de vizitatori, concentrarea unui public țintă activ (tineret și părinți cu copii), o suprafață de 2 mp. Este recomandat să închiriați un spațiu de vânzare cu amănuntul într-un centru comercial, lângă un food court sau o scară rulantă (există cel mai mare trafic). Costul închirierii unei astfel de platforme de tranzacționare va fi de 10-15 mii de ruble pe lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *