Plătim tariful: care este busul petrecerii și cum să câștigăm bani pe el

Deschiderea unei afaceri de închiriere de autobuze de petrecere este un eveniment foarte profitabil. Nu ar trebui să vă fie frică de creșterea concurenței – cu o creativitate adecvată, autorizarea unor evenimente pe care cu greu oricine le poate repeta va ajuta.

Istoria bass-urilor de petrecere este înrădăcinată în Statele Unite, unde a apărut ideea de a reechipa autobuzele pentru evenimente. Totuși, totul a început de la început nu cu petreceri, ci cu un format ușor diferit.

America este o țară mare și, în multe orașe mici, deseori nu exista o singură capelă sau biserică. În acest sens, protestanții pioși au început să transforme autobuzele vechi în biserici mobile și case de rugăciune. Ideea s-a înrădăcinat, iar în timp, ienarii întreprinzători au început să echipeze tot ceea ce se află în autobuzele din care puteți câștiga bani de la: biblioteci, cluburi de poker, baruri. Apoi, pe baza acestora din urmă, au început să echipeze basmele petrecerii – unii clienți erau interesați nu numai să bea un pahar sau două, ci și să danseze.
Basurile de petrecere au apărut în Rusia relativ recent și în principal ca proiecte derulate de pasionații de tuning: acestea sunt Kazan Party Bus de la Tatarstan, compania din Moscova PartyBus-Stars, Tyumen Karobus și altele.

Cererea de servicii de închiriere a unor astfel de echipamente este în creștere. Este de înțeles – multe limuzine ca principalul transport pentru sărbătorirea evenimentelor și-au luat deja dinții pe margine (apropo, am scris despre o astfel de afacere aici), iar basul elegant al petrecerii, pe lângă toate celelalte, conține mult mai multe persoane. Basurile de petrecere au devenit o opțiune ideală pentru petreceri de nuntă, petreceri cu găini, petreceri distractive pentru copii, zile de naștere și petreceri corporate.

Cumpără sau fă-o singur


Cum să câștigi bani într-un autobuz de petrecerec

Un antreprenor care a decis să deschidă o afacere de închiriere de autobuze pentru petreceri se confruntă cu o alegere – să cumpere un bas gata de petrecere pregătit sau să înceapă construcția independentă într-un atelier pentru nevoile sale.

Costul „modificărilor” interne în acest moment este de la 2 200 000 până la 3 000 000 de ruble, în funcție de „clopotele și fluierele” de la bord, precum și capacitatea autobuzului. Conform estimărilor noastre, dacă realizați singur proiectul, acest lucru va economisi câteva sute de mii de ruble, dar va fi destul timp pentru asta. Ca opțiune de a alege – decideți, vom încerca să le luăm în considerare pe amândouă mai detaliat.

Construirea unui bas de petrecere
Vom face o rezervare imediat – acest format este potrivit numai cu condiția ca mâinile și echipa ta să crească din locul potrivit și, important, ești gata să aștepți un timp – până la urmă, poate dura până la șase luni să lucrezi la transformarea unui autobuz într-un club pe roți!

Când dezvoltați un bas de petrecere, se ia baza ca un autobuz uzual obișnuit. Criteriul principal este un corp puternic, care nu este în descompunere, supus unei picturi de înaltă calitate. Nu contează starea cabinei din motive evidente. Printre cele mai populare opțiuni pentru remaking sunt modelele urbane MAN, Mercedes și chiar Chinese Higer, îndrăgite pentru etajele joase (refacerea lor este mai convenabilă decât „turiștii” cu un nivel relativ înalt de podea).

Parametrii tehnici ai autobuzului nu sunt foarte importanți – viteza medie de croazieră a autobuzului în modul de petrecere nu depășește de obicei 40 de kilometri pe oră în oraș și 70 de kilometri pe oră pe autostradă.

Pentru a minimiza șocurile și loviturile nedorite în timpul schimbărilor de viteză, organizatorii de proiect optează deseori pentru modele cu transmisii automate netede. Cu toate acestea, un șofer priceput la volan va putea întotdeauna să mute cu exactitate autobuzul în spațiu și cu „mecanica” obișnuită.

Ce tipuri de muncă sunt înainte?

  1. Izolarea zgomotului. După cumpărare, interiorul este îndepărtat curat, inclusiv învelișul și niturile de perete și tavan. Primul pas important este instalarea izolării fonice de înaltă calitate. În basul petrecerii, este de două ori necesar – pe lângă proprietățile de absorbție a zgomotului și de stingere a zgomotului pe timp de iarnă, izolarea va fi foarte utilă pentru a menține căldura.
  1. Instalarea echipamentelor de iluminat. În continuare, va trebui să instalați echipamente de iluminat pentru a crea diverse efecte de club. Deosebit de disperat, a pus chiar și o mașină de fum în autobuz.
  2. Zonare și mobilier. Mobilele, de regulă, sunt setate la comandă – acestea sunt canapele din piele, un contor de bare, mese și chiar un stâlp. Funcțional, fiecare bas de petrecere este împărțit în două zone – ringul de dans și chill-out. Bineînțeles, în bascul terasei este prevăzută o toaletă bio (precum cele puse pe campe), precum și aer condiționat și încălzire. La intrarea în autobuz, este obligatoriu organizarea unui mic dressing.
  1. Instalarea sistemului și a echipamentului muzical. Etapa finală este instalarea unui sistem de muzică între 4000 și 7000 kW (cea mai scumpă componentă a proiectului), karaoke și panouri cu plasmă.
  2. Decor. După aceea, lucrările de decorare a interiorului sunt realizate direct. Dintre recomandările generale, constructorii de „cluburi pe roți” recomandă utilizarea mai multor oglinzi care extind vizual spațiul basului petrecerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *